Flash Time

  • Flash Time Schedule 

    (RTI Alternate Schedule)

    Wednesdays

    8:15-8:22           Per 1/Announcements (7 min)

    8:22-9:10            Period 1  (50 min)

    9:14-10:06         Period 2   (50 min)

    10:06-10:42        RTI Time  (36 min) 

    10:46-11:36         Period 3

    11:40-1:12           Period 4
    11:40-12:10 1st lunch (30 min)
    12:11-12:41 2nd lunch (30 min)
    12:42-1:12   3rd lunch (30 min)  

    1:16-2:06            Period 5 (50 min)

    2:10-3:00             Period 6 (50 min)

Test Taking Strategies